Ecikliraj logo

Banner 2

Pritožbe in pohvale

Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato bomo veseli vseh povratnih informacij.

Pohvale nas bodo motivirale, iz kritik se bomo učili.

Pošjite nam vaše mnenje...

Vaša mnenja:

Zbiranje
Po prejetju letaka, ki spodbuja zbiranje odpadne e-opreme, sem želela preveriti lokacijo v moji bližini, pa nikjer nisem zasledila točno kje stojijo zbiralniki ali urnik kdaj se bodo odpadki zbirali v našem okolju. Manjka mi ta konkreten podatek, ker mi je premalo da vem samo da je v naši občini!
Polona

Odgovor

Na zadnji strani letaka imate pod vprašanjem »Kam lahko BREZPLAČNO oddamo e-odpadke in odpadne baterije« navedeno spletno stran www.e-odpadki.zeos.si, na kateri najdete zemljevid vseh lokacij, in sicer na podstrani: http://e-odpadki.zeos.si/sl/stari-aparati/prevzemna-mesta.html.

ekipa Zeos

Polni zabojnik
Na dom smo dobili letak. Našel sem najbližji ulični zbiralnik Primskovo Kranj in je žal nabito poln. Baterije od vrtalnikov ne gredo v odprtino za baterije.
Vaš iskalnik ni najbolj prijazen. Mogoče bi dodali iskalnik po občini, ipd.
Lado

Odgovor:

Se pa kljub temu kdaj zgodi, da je kak ulični zbiralnik poln nekaj dni. V tem primeru svetujemo, da odpeljete vaše stare aparate na kakšno drugo lokacijo v bližini, ki jo najdete na zemljevidu ali pa počakate, da izpraznimo polnega.

Veliko baterijo lahko odložite skupaj z ostalimi aparati skozi veliko odprtino in jo bomo že izločili pri praznjenju zbiralnika.

Veseli smo vseh predlogov za izboljšavo, zato bomo tudi tega glede iskalnika preučili.