Ambasador našega projekta Zlatko je v ponedeljek, 4. decembra 2017, nastopil na novoletnem bazarju na OŠ Frana Kranjca v Celju.

Učenci in učenke te šole so si njegov nastop prislužili, saj so zbrali največ točk po učencu v sklopu velike lokalne nagradne akcije zbiranja starih aparatov »Ni debate – v Gorenje Surovino dajte stare aparate!«, ki smo jo organizirali skupaj s podjetjem Gorenje Surovina d.o.o. in Radiem Celje v mesecu oktobru letos.

Učenci in učenke so naredili super uvod v dogodek. Najprej so preko kratke igre na zabaven način predstavili, kako in zakaj so zbirali stare aparate v akciji, kjer so med drugim uporabili verze kot: »Treba je E-ciklirat, na manjši ogljični odtis vplivat!«, nato pa so skupaj z Zlatkom zapeli njegov komad Svet je tvoj, Zlatko pa jih je nato zabaval še dobro uro s svojimi ostalimi uspešnicami.

Šola nam je po dogodku sporočila svoje pohvale o koncertu: »Koncert je bil enkraten, od uvodne predstavitve otrok pa do same izvedbe koncerta. Otroci so uživali, vzdušje je bilo spontano. Še enkrat bi se radi zahvalila Zlatku za prijaznost, dobrovoljnost, spontanost in vključevanje naših otrok v samo izvedbo, kar jim je ogromno pomenilo, da ne omenim kartic s podpisi, ki so jih dobesedno razgrabili.« 

Dogodek je imel tudi dobrodelno noto, saj so lahko udeleženci po koncertu izbirali izdelke učenk in učencev in tako prostovoljno prispevali svoj delček v šolski sklad.

Vse fotografije z dogodka: http://www2.arnes.si/~oscefk1s/1718/bazar/